7/8/2002 10:07
|
mommy
|
מאת:
|
Some great italian recipes...
|
כותרת:
|
לזניה ( אמא )
דפי לזניה 4 קוטג 5% 2 ביצים פטרוזיליה יבשה אורגנו גבינה צהובה 1 עגבניות כתושות ברסק 2 קופסאות רסק עגבניות (קטנות)
קערה 1: קוטג ביצים פטרוזיליה מלח
קערה 2: עגבניות כתושות ברסק רסק עגבניות להוסיף מים עד שנהיה סמיך – אבל לא נוזלי מדי אורגנו מלח
בתבנית : דפי לזניה קערה 2 קערה 1 דפי לזניה קערה 2 קערה 1 דפי לזניה קערה 2
לאפות בחום בינוני באמצע האפיה ( אחרי כ – 20 דקות) , להניח פרוסות גבינה צהובה .
פטוציני עם פלפלים אדומים
חבילת פטוציני (רחב) 3-4 פלפלים אדומים שום כתוש קופסת שמורים של זיתים שחורים חתוכים לפרוסות. (לשטוף היטב) פטרוזיליה יבשה
הכנת הפלפלים : לחתוך את הפלפלים לחצי. להניח על נייר אפייה , לאפות בתנור גריל ( חום עליון ) עד שהקליפה נחרכת \ מתקפלת. לשים בשקית ניילון. לסגור ולהמתין כ – 10 דקות. להוציא , לקלף ולחתוך לרצועות.
הכנת הרוטב: במחבת , מטגנים שמן זית ושום כתוש. כשהשום מתחמם , מוסיפים פלפלים , פטרוזיליה יבשה , פלפל שחור גרוס ואת הזיתים. להקפיץ. להוסיף לפטוציני.
פטריות מוקרמות ( אימא )
1 חבילת פטריות – להוציא רגליים , לסדר בתבנית ולסדר את הרגליים. בקערה קטנה : 40 גרם חמאה 1 כפית שום להמיס במיקרוגל. ( דקה )
להוסיף לרוטב קצת פטרוזיליה מיובשת. לפזר את הרוטב מעל הפטריות. להניח חתיכות גבינה צהובה ( אפשר 9 % ). לאפות בגריל , עם רשת מעל התבנית.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|