7/8/2002 10:44
|
לירון
|
מאת:
|
לחם ממולא בגבינת מוצרלה ו- המוס הכי קל בעולם-
|
כותרת:
|
ללחם- 17 גרם שמרים יבשים 1 קג' קמח לחם 625 מל' מים פושרים 2 כפיות מלח 4.5 כפיות סוכר
מערבבים הכל (אין צורך לחכות עד שהשמרים יתפחו). חותכים ל- 2 (את החצי השני אפשר להקפיא) משטחים את הבצק וממלאים ב חתיכות מוצרלה, קצת גבינת פרמזן, בזיליקום, עגבניות מיובשות, אפשר להוסיף גם ביצים קשות. מגלגלים, מורחים בשמן זית ומפזרים קצת עלי רוזמרין
35 דקות ב- 200 מעלות. אפשר את החצי השני של הבצק למלא ב- שוקולד נוטלה, בננות וקצת אגוזים ובוטנים.... לאורחת יום שבת בבוקר- מעדן.
ועכשיו למוס- לוקחים 2 קצפת מתוקה, מקציפים. מוסיפים חבילת שוקולד נוטלה, מערבבים- סמים בכלי ומקפיאים. מעולה!!!!!!!!!
בהצלחה ובתאבון
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|