7/8/2002 11:08
|
גלית
|
מאת:
|
מתכון לעוגת מוס שוקולד
|
כותרת:
|
מרטיבים בסקויטים בתמיסה של 2 כפיות נס קפה ומים רותחים (כדי שימס מהר) ומרפדים תבנית מלבנית , אפשר שתי שכבות.
מוס השוקולד -
מקציפים חלבון של 5 ביצים עם 4 כפות סוכר. בסיר על אש נמוכה ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם מרגרינה - מורידים מאש ומוסיפים כף נס קפה, 2 כפות קקאו ואת 5 החלמונים, מערבבים היטב. לאחר שהצטנן מערבבים עם קצף הביצים וזהו - יש מוס שוקולד. את המוס שופכים על שכבת הבסקויטים.
אחר כך מקציפים שמנת מתוקה (אני אוהבת להקציף עם אנסטנט פודינד וניל - זה מזרז את הכל) ושופכים מעל לשכבת המוס.
מכניסים למקרר למספר שעות, אם ממהרים אפשר להקפיא. לפני ההגשה מגררים שוקולד דק דק מעל וזה נראה ונטעם כמו מליון דולר.
אפשר להוסיף עוד שכבת בסקויום רטובים לפני ששופכים את השמנת המתוקה.
בתאבון
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|