7/8/2002 11:35
|
אביטלל
|
מאת:
|
חובה!!בריא עד מאד וטעים להפליא- בטטות בטחינה
|
כותרת:
|
ובכן-מתכון של חיים כהן המופלא: לוקחים בטטות מאורכות (כמה שרוצים). מניחים אותם על תבנית שבתחתיתה יש שכבה של מלח בישול (לשים לב שמתחת לכל בטטה תהיה שכבה יפה) משהו כמו חצי כוס לכל התבנית סה"כ. מכניסים לתנור (שחומם מראש) 240 מעלות. לארבעים דקות. לפני ההגשה, חותכים כל בטטה לאורך, לא עד הסוף, ומכניסים לכל בטטה כף טחינה גולמית ומפזרים מעט מהמלח בישול מלמעלה. מ ד ה ים!!!! המלח בישול סופח את הנוזלים של הבטטה פנימה וכך הקליפה מופרדת ונוצר קרמל והטחינה... פשוט מפתיע וטעים. בראי כבר אמרנו? אם את מעוניינת אני בכייף אוסיף 1 ) שעועית מוקפצת עם רוזמרין והרבה שום 2 ) במיה (מכירה?) מוקפצת- גם קל מאד ובריא וטעים 3 )דג סלמון-קל ביותר ומספק למנה ראשונה.לא יותר מ20 דקות בתנור וממש צמוד להגשה.
.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|