7/8/2002 13:09
|
efratn
|
מאת:
|
פאי קישואים מעולה, וקל מאוד !!
|
כותרת:
|
בצק עלים מרודד לגודל כמעט כפול מהגודל של בסיס התבנית הרבה קישואים - לטגן בחמאה עם בצל, בסוף להוסיף חצי מיכל שמנת מתוקה ולבשל עוד קצת עד שמסמיך לפרוס את הבצק על התבנית, לשפוך פנימה את הקישואים, לקפל כלפי פנים את השוליים (לא חייב להיות לגמרי מכוסה מלמעלה) ולאפות. זה הכל. יוצא טעים נורא, ואם ממש בא לך, אפשר למרוח את הבצק בגבינת שמנת לפני הכנסת מלית הקישואים - מ ע ו ל ה .
בהצלחה אפרת ושכחתי כמעט - נדמה לי שזה מאחד הספרים של נירה רוסו
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|