7/8/2002 14:35
|
ריש
|
מאת:
|
איש, בקצב הזה אנחנו נפגש ברבנות:) ומתכוןלסלט ירוק עם רוטב פיצוצי
|
כותרת:
|
חסות מכל סוג קיים + רוקט להשות המים קפואים וליבש.
שמן זית במחבת, לטגן בתוכו אגוזי מלך או בוטנים להוסיף מיץ תפוזים מ2 תפוזים בינוניים. להוסיף שתי כפות דבש (אפשר דבש מפרחי הדר או 'דבש לימון' של יד מרדכי)
לקחת קערה מרשימה לערבב את החסות לחתוך תפוז לעיגולים ולזרוע בתוך הירוק רגע לפני ההגשה למזוג את הרוטב החם על הסלט.
עכשיו כשאני קוראת את המרכיבים אני חושבת שזה סלט אולטימטיבי להריוניות - מלא בחומצה פולית !
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|