עוגיות חיטה מלאה ושיבולת שועל
מצרכים שטיבל 6-קמח חיטה מלא כוס אחת - 100גרם חמאה בטמפ' חדר 100 גרם סוכר חום שלושת רבעי כוס – 150 גרם ביצה 1 תמצית וניל1 כפית אחת סודה לשתיה חצי כפית מלח רבע כפית – 3 גרם פתיתי שיבולת שועל 1 כוס גרנולה שלושת רבעי כוס שבבי שוקולד או אגוזים קצוצים
אופן הכנה מערבבים את החמאה, סוכר, ביצה ותמצית הוניל לקרם חלק. מוסיפים קמח, סודה לשתיה, מלח, שיבולת שועל, גרנולה ושבבי השוקולד. מערבבים, יוצרים עוגיות ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות, במשך כ- 10 דקות, עד שמזהיב. לצנן בתבנית מספר דקות, ואחר כך להעביר לרשת לצינון נוסף. 4
|
תוכן התגובה:
|