פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
1/3/2004 08:36 במבי מאת:
הי, תודה לכולכן! (וגם שאלות לונוס וענת) כותרת:
אני מקווה שבאמת ימשיך ככה. אני בעצם שבועיים לפני התאריך, ומרגישה ממש בסדר (טפו-טפו). ולא לחוצה שזה "יגמר כבר", כי נחמד לי (וגם כי אני עדיין פוחדת מהלידה...). ואני אוסיף מתישהו (היום, מחר) עוד טיפים על התזונה, למען הדורות הבאים...

ונוס - אני זוכרת שסיפרת איך הצלחת להעלות את הברזל ככה, ואני חשבתי "לא יכול להיות!"... גם את הפסקת עם הכדורים, או זה היה במקביל? ואיך מרגישים עם המוגלובין 7? זה בטח ממש ממש לא נעים...

ענת - רציתי לשאול אותך במייל, אבל שיהיה כאן. שאלת אפי-נו. אני יודעת שלא הצלחת להגיע לקוטר המקסימלי. אני בהריון הראשון הצלחתי צ'יק-צ'אק וגם בכלל לא כאב לי. עכשיו, כשאני מתאמנת, נורא כואב לי (לא רק בפירינאום, גם בתוך הנרתיק). הצלחתי להגיע להיקף 30 ס"מ, זה בסדר גמור, אבל הכאבים... זה רק מייאש אותי. רציתי לשאול אם נורא כאב לך, או שפשוט לא הצלחת לנפח הלאה? וגם, אם אכן כאב לך, איך "התנהלת" מול זה בלידה? פחדת מזה? נראה לי שהכאבים של הלידה והצירים בטח הופכים את הכל למקשה אחת, ואז זה פחות משנה מה כואב, אבל אני רק חוויתי צירים כואבים מאוד, אבל לא את הלידה. לא יודעת אם אני ברורה, אבל יש בי משהו לא פתור עם העניין הזה, אני מפחדת מזה.
עפרה

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
29/2/2004  20:42 שמחה בשבילך, ותודה ששיתפת במידע הזה - זה יכול לעזור! (ל"ת) - איריס ר
29/2/2004  20:45 במבי - עדי אמא של יובל
29/2/2004  20:57 במבי חמודה - איזה כייף לשמוע! - שירין
29/2/2004  21:16 במבינה - annat
29/2/2004  21:35 איזה יופי ! - דבי
29/2/2004  21:41 עשית לי חשק... - iriti
29/2/2004  23:32 במבי- מעולה!!!!! כל הכבוד על ההשקעה !!!! נשיקות (ל"ת) - לירון
1/3/2004  00:02 גם אצלי היתה קפיצת ברזל כתוצאה מתזונה - ונוס
1/3/2004  04:24 נפלא, נפלא! כל הכבוד. תמשיכי כך! כיף לשמוע. (ל"ת) - נועה
1/3/2004  09:44 במבי - לגבי האפינו - שירין
1/3/2004  09:53 עפרה היקרה, אני גאה בך!!! לימדת אותי גם כן מה זו הרעלת ברזל... בהצלחה בלידה!!1 (ל"ת) - טל מ
1/3/2004  10:06 האם שקדיה עשירה יותר בברזל מטחינה משומשום מלא? (ל"ת) - יעלה ו.
1/3/2004  10:24 ועוד משהו לגבי האפי-נו - - שירין
1/3/2004  10:34 שירין, יעלה וטל - במבי
1/3/2004  12:15 במבי, כל הכבוד! - נני
1/3/2004  12:53 במבילה - איבי
1/3/2004  12:53 עפרה גם אני גאה בך - מנול
1/3/2004  12:59 היי במבי - אפרתי
1/3/2004  13:26 במבי תודה! ננסה שקדיה בתקווה שיועיל כמו אצלך - יעלה ו.
1/3/2004  13:33 במבי חמודה כל הכבוד!!! ולגבי הסלט... - סאלוש
1/3/2004  14:49 ליעלה - שומשום מלא הרבה יותר עשיר בברזל (כתוב על הקופסא). בשקדיה יש די מעט. (ל"ת) - רותמית
1/3/2004  17:24 שוב תודה לכולן... גם על עצות האפי-נו. ולסאלוש ובכלל על התזונה... - במבי
1/3/2004  17:29 נני ומנול - במבי
1/3/2004  21:40 במבי מתוקה - אפרת של אוריאל
1/3/2004  21:42 תאכלו בשר אדום, עוף וחסה - טלי
1/3/2004  23:56 רק עכשיו הגעתי - annat
2/3/2004  10:33 במבי חמודה - הסלק מבושל, כן? - סאלוש
2/3/2004  16:59 טרי - בטח! - במבי
2/3/2004  21:18 ענת, תודה... - במבי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש