פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
1/3/2004 12:53 איבי מאת:
במבילה כותרת:
איזה יופי לשמוע )לקרוא( אותך ככה שמחה ומתרגשת!!


תוכן התגובה:


תגובות נוספות
29/2/2004  20:42 שמחה בשבילך, ותודה ששיתפת במידע הזה - זה יכול לעזור! (ל"ת) - איריס ר
29/2/2004  20:45 במבי - עדי אמא של יובל
29/2/2004  20:57 במבי חמודה - איזה כייף לשמוע! - שירין
29/2/2004  21:16 במבינה - annat
29/2/2004  21:35 איזה יופי ! - דבי
29/2/2004  21:41 עשית לי חשק... - iriti
29/2/2004  23:32 במבי- מעולה!!!!! כל הכבוד על ההשקעה !!!! נשיקות (ל"ת) - לירון
1/3/2004  00:02 גם אצלי היתה קפיצת ברזל כתוצאה מתזונה - ונוס
1/3/2004  04:24 נפלא, נפלא! כל הכבוד. תמשיכי כך! כיף לשמוע. (ל"ת) - נועה
1/3/2004  08:36 הי, תודה לכולכן! (וגם שאלות לונוס וענת) - במבי
1/3/2004  09:44 במבי - לגבי האפינו - שירין
1/3/2004  09:53 עפרה היקרה, אני גאה בך!!! לימדת אותי גם כן מה זו הרעלת ברזל... בהצלחה בלידה!!1 (ל"ת) - טל מ
1/3/2004  10:06 האם שקדיה עשירה יותר בברזל מטחינה משומשום מלא? (ל"ת) - יעלה ו.
1/3/2004  10:24 ועוד משהו לגבי האפי-נו - - שירין
1/3/2004  10:34 שירין, יעלה וטל - במבי
1/3/2004  12:15 במבי, כל הכבוד! - נני
1/3/2004  12:53 עפרה גם אני גאה בך - מנול
1/3/2004  12:59 היי במבי - אפרתי
1/3/2004  13:26 במבי תודה! ננסה שקדיה בתקווה שיועיל כמו אצלך - יעלה ו.
1/3/2004  13:33 במבי חמודה כל הכבוד!!! ולגבי הסלט... - סאלוש
1/3/2004  14:49 ליעלה - שומשום מלא הרבה יותר עשיר בברזל (כתוב על הקופסא). בשקדיה יש די מעט. (ל"ת) - רותמית
1/3/2004  17:24 שוב תודה לכולן... גם על עצות האפי-נו. ולסאלוש ובכלל על התזונה... - במבי
1/3/2004  17:29 נני ומנול - במבי
1/3/2004  21:40 במבי מתוקה - אפרת של אוריאל
1/3/2004  21:42 תאכלו בשר אדום, עוף וחסה - טלי
1/3/2004  23:56 רק עכשיו הגעתי - annat
2/3/2004  10:33 במבי חמודה - הסלק מבושל, כן? - סאלוש
2/3/2004  16:59 טרי - בטח! - במבי
2/3/2004  21:18 ענת, תודה... - במבי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש