פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
1/3/2004 12:59 אפרתי מאת:
היי במבי כותרת:
אחרי שנחתחתי חבל על הזמן עם עמר, השתמשתי באפי נו עם ניצן.
עד הסוף לא הגעתי למקסימום האפשרי, כאב ולא היה קל בכלל.
אבל.. ואבל, גדול והכי חשוב.
בלידה היה לאפי נו תפקיד חשוב ביותר.
בשלב של הלחיצות , שאיפשהו יש לך את הבחירה ברגע מסויים אם ללכת עם הלא ידוע המפחיד הזה, ולעבור "דרך האש", כלומר ללחוץ בלי פחד, או מצד שני, להתכווץ.
אז בדיוק אני זוכרת שהגיע לי האפי נו, ואמרתי לעצמי שאני יכולה לעשות את זה. פשוט נזכרתי שעם האפי נו הצלחתי להיות במקום הזה של הפתיחה, וזה עזר לי לסמוך על עצמי שאני יכולה.
זו היתה הלחיצה השלישית
זאת הפתוחה, בלי הפחד, עם האמונה בי ובגופי.
זו הלחיצה שהוציאה את ניצן ברכות, ואותי הותירה שלמה.
אז מה שאני רוצה לומר לך שתנסי לוותר על הסנטימטרים, הגוף שלך יודע לפתוח את עצמו לילדייך. הענין הוא לא משם אלה מהמקום שאת מסכימה להיות בו משוחררת ופתוחה. ואת זה, האפי נו יכול לתת ובגדול. כי כבר היית שם, כבר הגעת עם האפי נו לכזו פתיחה, ועל כן יש בך את המסוגלות.
ולגבי הכאב שאת חשה עם האפי נו עכשיו, בלידה זה מתערבב עם כל כך הרבה דברים אחרים, כך שלדעתי הפתיחה האמיתית מגיעה מתוך הראש ומתוך האמונה ביכולת שלך ובגופך, והיא למרות הכאב , כלומר עומדת מולו ולא במקומו.
לא יודעת אם הובנתי, אבל בכל מקרה..כל כך בהצלחה.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
29/2/2004  20:42 שמחה בשבילך, ותודה ששיתפת במידע הזה - זה יכול לעזור! (ל"ת) - איריס ר
29/2/2004  20:45 במבי - עדי אמא של יובל
29/2/2004  20:57 במבי חמודה - איזה כייף לשמוע! - שירין
29/2/2004  21:16 במבינה - annat
29/2/2004  21:35 איזה יופי ! - דבי
29/2/2004  21:41 עשית לי חשק... - iriti
29/2/2004  23:32 במבי- מעולה!!!!! כל הכבוד על ההשקעה !!!! נשיקות (ל"ת) - לירון
1/3/2004  00:02 גם אצלי היתה קפיצת ברזל כתוצאה מתזונה - ונוס
1/3/2004  04:24 נפלא, נפלא! כל הכבוד. תמשיכי כך! כיף לשמוע. (ל"ת) - נועה
1/3/2004  08:36 הי, תודה לכולכן! (וגם שאלות לונוס וענת) - במבי
1/3/2004  09:44 במבי - לגבי האפינו - שירין
1/3/2004  09:53 עפרה היקרה, אני גאה בך!!! לימדת אותי גם כן מה זו הרעלת ברזל... בהצלחה בלידה!!1 (ל"ת) - טל מ
1/3/2004  10:06 האם שקדיה עשירה יותר בברזל מטחינה משומשום מלא? (ל"ת) - יעלה ו.
1/3/2004  10:24 ועוד משהו לגבי האפי-נו - - שירין
1/3/2004  10:34 שירין, יעלה וטל - במבי
1/3/2004  12:15 במבי, כל הכבוד! - נני
1/3/2004  12:53 במבילה - איבי
1/3/2004  12:53 עפרה גם אני גאה בך - מנול
1/3/2004  13:26 במבי תודה! ננסה שקדיה בתקווה שיועיל כמו אצלך - יעלה ו.
1/3/2004  13:33 במבי חמודה כל הכבוד!!! ולגבי הסלט... - סאלוש
1/3/2004  14:49 ליעלה - שומשום מלא הרבה יותר עשיר בברזל (כתוב על הקופסא). בשקדיה יש די מעט. (ל"ת) - רותמית
1/3/2004  17:24 שוב תודה לכולן... גם על עצות האפי-נו. ולסאלוש ובכלל על התזונה... - במבי
1/3/2004  17:29 נני ומנול - במבי
1/3/2004  21:40 במבי מתוקה - אפרת של אוריאל
1/3/2004  21:42 תאכלו בשר אדום, עוף וחסה - טלי
1/3/2004  23:56 רק עכשיו הגעתי - annat
2/3/2004  10:33 במבי חמודה - הסלק מבושל, כן? - סאלוש
2/3/2004  16:59 טרי - בטח! - במבי
2/3/2004  21:18 ענת, תודה... - במבי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש