אז הסלט הזה שמשהו שעוש (חבר שלי) פיתח בתקופת ההנקה שלי, כשרצה להשאיר לי אוכל מזין וכייפי ובריא בבית. אני עשיתי קצת שינויים הפעם, כדי לברזל אותו יותר. אז מבשלים קינואה או דוחן, אפשר להכין סיר לכמה ימים. לתוך קערה מגרדים בפומפיה סלק (נגיד חצי), גזר (שלם), מלא פטרוזיליה קצוצה, אני מוסיפה גם גבינת עיזים בולגרית מגורדת, שמן זית ושמן שומשום וקצת חומץ. לכל זה אני מוסיפה כמה כפות של הדוחן/ קינואה. וזה טעיםםם. לא יודעת, אני נורא אוהבת אוכל בריא וטרי. אני שמה שמנים בנדיבות, אבל אפשר גם לעשות את זה יותר דיאטטי. על הבסיס הזה אפשר לאלתר כל מיני ירקות. אני מעדיפה שכאלה שלא יגירו נוזלים, כדי שימשר מה שאת, סאלוש, אוהבת בטבולה. אני נורא גאה בעצמי שבכל הלחץ של הבוקר, עדיין מצאתי לי כמעט כל יום פנאי לגרד בפומפיה ולהשקיע בעצמי לארוחת צהריים מזינה כזו.
לגבי השקדיה, יש לי גם חמאת שומשום וגם אותה אני אוכלת מדי פעם, פשוט השקדיה זה דבר כזה טעים, שנורא כיף לאכול אותו. חוץ מזה, אנחנו אוכלים הרבה קטניות (מאש, אוזוקי), סלט עם הרבה ירוקים. כל יום לפני השינה השריתי שלושה משמשים אורגניים יבשים במים רותחים ושתיתי את המים בבוקר + אכלתי את המשמשים. ואם לא הייתי זוכרת, אז סתם אכלתי משמשים.
|
תוכן התגובה:
|