פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
1/3/2004 17:24 במבי מאת:
שוב תודה לכולן... גם על עצות האפי-נו. ולסאלוש ובכלל על התזונה... כותרת:
אז הסלט הזה שמשהו שעוש (חבר שלי) פיתח בתקופת ההנקה שלי, כשרצה להשאיר לי אוכל מזין וכייפי ובריא בבית. אני עשיתי קצת שינויים הפעם, כדי לברזל אותו יותר.
אז מבשלים קינואה או דוחן, אפשר להכין סיר לכמה ימים.
לתוך קערה מגרדים בפומפיה סלק (נגיד חצי), גזר (שלם), מלא פטרוזיליה קצוצה, אני מוסיפה גם גבינת עיזים בולגרית מגורדת, שמן זית ושמן שומשום וקצת חומץ. לכל זה אני מוסיפה כמה כפות של הדוחן/ קינואה. וזה טעיםםם. לא יודעת, אני נורא אוהבת אוכל בריא וטרי. אני שמה שמנים בנדיבות, אבל אפשר גם לעשות את זה יותר דיאטטי.
על הבסיס הזה אפשר לאלתר כל מיני ירקות. אני מעדיפה שכאלה שלא יגירו נוזלים, כדי שימשר מה שאת, סאלוש, אוהבת בטבולה. אני נורא גאה בעצמי שבכל הלחץ של הבוקר, עדיין מצאתי לי כמעט כל יום פנאי לגרד בפומפיה ולהשקיע בעצמי לארוחת צהריים מזינה כזו.

לגבי השקדיה, יש לי גם חמאת שומשום וגם אותה אני אוכלת מדי פעם, פשוט השקדיה זה דבר כזה טעים, שנורא כיף לאכול אותו.
חוץ מזה, אנחנו אוכלים הרבה קטניות (מאש, אוזוקי), סלט עם הרבה ירוקים.
כל יום לפני השינה השריתי שלושה משמשים אורגניים יבשים במים רותחים ושתיתי את המים בבוקר + אכלתי את המשמשים. ואם לא הייתי זוכרת, אז סתם אכלתי משמשים.


תוכן התגובה:


תגובות נוספות
29/2/2004  20:42 שמחה בשבילך, ותודה ששיתפת במידע הזה - זה יכול לעזור! (ל"ת) - איריס ר
29/2/2004  20:45 במבי - עדי אמא של יובל
29/2/2004  20:57 במבי חמודה - איזה כייף לשמוע! - שירין
29/2/2004  21:16 במבינה - annat
29/2/2004  21:35 איזה יופי ! - דבי
29/2/2004  21:41 עשית לי חשק... - iriti
29/2/2004  23:32 במבי- מעולה!!!!! כל הכבוד על ההשקעה !!!! נשיקות (ל"ת) - לירון
1/3/2004  00:02 גם אצלי היתה קפיצת ברזל כתוצאה מתזונה - ונוס
1/3/2004  04:24 נפלא, נפלא! כל הכבוד. תמשיכי כך! כיף לשמוע. (ל"ת) - נועה
1/3/2004  08:36 הי, תודה לכולכן! (וגם שאלות לונוס וענת) - במבי
1/3/2004  09:44 במבי - לגבי האפינו - שירין
1/3/2004  09:53 עפרה היקרה, אני גאה בך!!! לימדת אותי גם כן מה זו הרעלת ברזל... בהצלחה בלידה!!1 (ל"ת) - טל מ
1/3/2004  10:06 האם שקדיה עשירה יותר בברזל מטחינה משומשום מלא? (ל"ת) - יעלה ו.
1/3/2004  10:24 ועוד משהו לגבי האפי-נו - - שירין
1/3/2004  10:34 שירין, יעלה וטל - במבי
1/3/2004  12:15 במבי, כל הכבוד! - נני
1/3/2004  12:53 במבילה - איבי
1/3/2004  12:53 עפרה גם אני גאה בך - מנול
1/3/2004  12:59 היי במבי - אפרתי
1/3/2004  13:26 במבי תודה! ננסה שקדיה בתקווה שיועיל כמו אצלך - יעלה ו.
1/3/2004  13:33 במבי חמודה כל הכבוד!!! ולגבי הסלט... - סאלוש
1/3/2004  14:49 ליעלה - שומשום מלא הרבה יותר עשיר בברזל (כתוב על הקופסא). בשקדיה יש די מעט. (ל"ת) - רותמית
1/3/2004  17:29 נני ומנול - במבי
1/3/2004  21:40 במבי מתוקה - אפרת של אוריאל
1/3/2004  21:42 תאכלו בשר אדום, עוף וחסה - טלי
1/3/2004  23:56 רק עכשיו הגעתי - annat
2/3/2004  10:33 במבי חמודה - הסלק מבושל, כן? - סאלוש
2/3/2004  16:59 טרי - בטח! - במבי
2/3/2004  21:18 ענת, תודה... - במבי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש