פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
5/11/2001 11:16 נעהלי מאת:
קציצות ירקות - יאמי !!!!! כותרת:
לנועה, היום בת 3.5, נתתי מגיל חצי שנה קציצות ירקות מטוגנות. יש לי מתכון לקציצות בטטה, קישואים, תפו"א, כרובית ועוד, ממדור של אהרוני ב"ידיעות" לפני כמה שנים. בעקרון מגררים ומוסיפים פרורי לחם, שקדים טחונים או קמח תפו"א. זה מעדן מדהים, וקטנטנים יכולים להחזיק ביד ולאכול. אם הגדולים לא גומרים להם קודם. אם את זקוקה למתכון - אני יכולה לשלוח לך בפקס.

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
3/11/2001  17:29 איריס - ליא
3/11/2001  17:40 ואפשר גם לערבב ירקות עם חלב אם או תחליף. ל"ת - ליא
3/11/2001  18:02 שאלה נוספת לגבי מוצקים - איך להציע פרי חדש - דיאנה
3/11/2001  19:19 אוקיי, י. (יעל???), כבר כולנו קלטנו את המסר שלך. את יכולה להפסיק את המשחקים האלה. מה בעצם את מנסה להשיג בזה? - ל"ת - איריס הדס
3/11/2001  20:49 לאיריס ולדיאנה ובדיחה שחורה לקינוח: - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
3/11/2001  21:03 תודה טובה! גם על הבדיחה - צחקתי ובר הפסיק לינוק והצטרף אלי בצחוק מתגלגל :))) (לת) - דיאנה
3/11/2001  21:31 שאלה לטובה .מוצרי חלב וגזים ? - יוליה
4/11/2001  01:14 יוליה, אני לא טובה אבל נתקלתי בבעיה דומה - ליא
4/11/2001  08:27 תודה ליא, גם אני חושבת לוקחת צינס - יוליה
4/11/2001  10:45 יוליה קדימה לקחת צ'אנס - איריס + 3
4/11/2001  10:47 ובעניין בשר עוד שאלה לטובה - איריס + 3
4/11/2001  11:35 לא תאמינו מה עשיתי, שרפתי את הגזר של בר יחד עם הסיר. איזה כשרון. הנסיון הבא על האש (מי מזכירה לי לכבות?) (לת) - דיאנה
4/11/2001  15:05 תשובות - והטיפ של אודטה לניקוי סיר שרוף ללא מאמץ: - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
4/11/2001  15:19 ברוכה הבאה למועדון השורפים - גם לי זה קרה בפעם הראשונה ! (ל"ת) - עידית
4/11/2001  15:35 האם כולנו שורפות מאותה סיבה? - ענת ב
4/11/2001  15:38 ענת, נשמע לי הגיוני ל"ל - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
4/11/2001  15:39 ענת, נשמע לי הגיוני ל"ת (כמובן, ולא ל"ל) - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
4/11/2001  16:43 מאז שיש לי את הפטריה/שושנה לאידוי - עידית
4/11/2001  20:16 עצירות מגזר? - דיאנה
4/11/2001  22:20 דיאנה האם הוספת מים לגזר המבושל.?(ל"ת) - ליא
4/11/2001  22:20 דיאנה האם הוספת מים לגזר המבושל.?(ל"ת) - ליא
4/11/2001  22:33 ליא, איזה מהם - זה שנשרף או זה שנתתי לבר? - דיאנה
4/11/2001  22:37 פרנסואה ראש גזר - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
4/11/2001  22:48 איך אני מגדירה עצירות - לנשים בהריון שסובלות מבחילות לא מומלץ להכנס להודעה - דיאנה
5/11/2001  00:01 דיאנה - עידית
5/11/2001  05:46 דיאנה- התכוונתי למרקם, אבל - ליא
5/11/2001  09:51 ענת ב. אם נשתמש במים רגילים אז נראה לי שצמצום הכמות יגרום לריכוז יתר של אבן , ושאר רעלים לא סימפטיים שלא יתאדו עם המים,בנוסף, בישול ממושך הורס חלק מן הויטמינים וכדי לצמצם כמות יש לבשל זמן רב יותר ל"ת - ענת סימון
5/11/2001  16:28 ומה אנחנו, עז (שלא מגיע לנו לטגן קציצות ירקות של אהרוני)? - רותי קרני הורוביץ
5/11/2001  16:34 המתכון בבית ואני (לבושתי) בעבודה.. - נעהלי
5/11/2001  17:28 בניסוי וטעייה גיליתי - ענת ב
5/11/2001  19:18 ענת ב., תודה על הטריק של התפוח אדמה. אני גיליתי שגם אורז מבושל טחון יש לו אותו אפקט של הסמכה. ושלא תמיד הוא גורם לעצירות. למעשה אצלינו כמעט אף פעם (ל"ת) - ליא
5/11/2001  19:45 תודה לעידית ליא וענת. - דיאנה
5/11/2001  22:05 היי דיאנה, - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
5/11/2001  22:18 ושוב לגבי הקציצות: - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
6/11/2001  04:30 הפטנט שלי לקציצות בלי ביצים שיהפכו לבטון יצוק ולא מתפורר - עידית
6/11/2001  23:39 דיאודורנט יצוק למחצה בקציצה - רותי קרני הורוביץ
7/11/2001  09:03 רותי, זה רעיון מצויין, גם חוסך כמה קלוריות, אך לא פותר את בעיית הקציצות לתינוק, שכן החלבון מומלץ אף פחות מן החלמון... (ל"ת) - ענת ב


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש