4/4/2006 11:50
|
אנה 34
|
מאת:
|
חילבה אסלית
|
כותרת:
|
שמים 2-3 כפות חילבה בקערה עם מים (עד לכיסוי) לכמה שעות. בנתיים לוקחים חצי צרור כוסברה + 2-3 שני שום וטוחנים (אני טוחנת במקסר מקל).
אחרי שהחילה היתה במים לוקחים כף עם חורים ומוצאים רק את החילבה בלי המים לקערה אחרת. מערבבים היטב את החילבה עם חצי כפית מלח ולימון קטן אחד וחצי כוס מים מנרליים.(אני משתמשת במערבל של הרטבים/ביצה) מערבבים היטב עד הכול התערובת עולה קצת , מוספים את הכוסברה/שום הטחונים מערבבים שוב היטב. ויוצא חילבה אסלית וטעימה.
בתיאבון הולך טוב עם מרק עוף וגם בריא.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|