פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
4/4/2006 11:50 אנה 34 מאת:
חילבה אסלית כותרת:
שמים 2-3 כפות חילבה בקערה עם מים (עד לכיסוי) לכמה שעות.
בנתיים לוקחים חצי צרור כוסברה + 2-3 שני שום וטוחנים (אני טוחנת במקסר מקל).

אחרי שהחילה היתה במים לוקחים כף עם חורים ומוצאים רק את החילבה בלי המים לקערה אחרת.
מערבבים היטב את החילבה עם חצי כפית מלח ולימון קטן אחד וחצי כוס מים מנרליים.(אני משתמשת במערבל של הרטבים/ביצה) מערבבים היטב עד הכול התערובת עולה קצת , מוספים את הכוסברה/שום הטחונים מערבבים שוב היטב.
ויוצא חילבה אסלית וטעימה.

בתיאבון
הולך טוב עם מרק עוף וגם בריא.



תוכן התגובה:


תגובות נוספות
4/4/2006  10:27 חילבה - משקה - לא שמעתי - אנה 34
4/4/2006  11:38 אנה ,אז איך עושים חילבה , אבל כזו אסלית ירוקה כמו שצריך..? (ל"ת) - רותם
4/4/2006  11:59 הכנת חילבה.. - לימורית
4/4/2006  22:40 תודה לימורית! (ל"ת) - Um_Netah
4/4/2006  22:42 התכוונתי, תודה אנה! (וגם לימורית :-) (ל"ת) - Um_Netah


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש