30/6/2007 04:00
|
דידי
|
מאת:
|
גרילר לחצר
|
כותרת:
|
אם כוונתך לגרילר פחמים לצליית בשר אז - WEBBER אנחנו הבאנו מחו"ל אבל אני כמעט בטוחה שיש כאלה גם בארץ (תבדקי ב-ACE) יכול לשמש כגריל פחמים רגיל אבל בנוסף יש לו מכסה ואפשר לשים בו עוף שלם לסגור ואחרי כ-שעה וחצי יש לכם את העוף הצלויי הטעים ועסיסי יותר בעולם. הגרילר גם נראה אסטטי עגול, שחור עם ידיות עץ, על גלגלים וקל מאוד להעברה ממקום למקום קל לנקות. בקיצור מאוד מאוד מאוד מומלץ. בחו"ל יש המון חיקויים אני לא יודעת מה נעשה פה אבל WEBBER הוא המקורי והטוב מכולם.
דידי
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|