22/9/2008 12:04
|
אנונימית עכשיו
|
מאת:
|
רותי
|
כותרת:
|
אבל אם נתייחס לאינדקס הגליקמי, הרי שלדגנים מלאים אין את הבעיה הזאת, לא? שיפון, כוסמין, אורז מלא, אורז בסמטי ואחרים, הם כולם בעלי אינדקס גליקמי נמוך יחסית למיטב ידיעתי. התאוריות העומדות בבסיס שאלותי הן: 1. חלב = הורמונים. חלב לא אורגני מכיל עוד הרבה הורמונים. לגבי כבשים ועזים - אין לי מושג לגבי מצב ההורמונים. 2. דבש = סוכר מבחינת ערך האינדקס הגליקמי ולכן גם סוכר הוא פסול. כמו, אגב, קמח לבן. 3. דגנים לא מלאים = סוכר = אינדקס גליקמי גבוה.
אבל אני מבינה שהתאוריות שלך לא מבוססות על אותם עקרונות? ואם הן מבוססות על נסיון חיים מנין לך שאותה התאוריה מתאימה לכולם? אני מכירה אנשים שכשאוכלים הרבה דגנים לאורך זמן מרגישים לא טוב. אני, לעומת זאת, מרגישה לא טוב כשאני לא אוכלת דגנים לאורך זמן. מעולם לא התנפחה לי הבטן מקמחים. מה שעושה לי מאד רע גם לאורך זמן וגם לטווח הקצר הוא שמן ובעיקר שומן ממקור בקר כמו שמנת וחמאה. אני מאד סובלת מאלו. אולי יש מקום להתאמה אישית שדל תפריט, גם למניעה מאו טיפול עצמי במחלות קשות, וזאת בשל התגובה השונה של כל אינדיוידואל. לאור תגובותיה של עגולה אני רוצה רק להבהיא שדברי אינם מובאים ממקום של התרסה כלל וכלל אלא ממקום של כבוד רב והתייחסות לדברים הכתובים ונסיון להוציא מהם את הטוב עבורי. אבל קודם לכן - להבין אותם לעומק.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|