27/3/2009 13:30
|
מאיה
|
מאת:
|
תקנו אותי אם אני טועה... אבל גם קינואה זה דגן...
|
כותרת:
|
אמנם לא יצא לי לקרוא את הספר, אבל ממה שהבנתי מהדיון ביניכן - בין היתר מדובר על הפסקת אכילת דגנים. למיטב ידיעתי, קינואה היא דגן - אז למה היא כן ואורז, נניח, לא? באופן אישי - תיאוריות נחרצות כאלו נראות לי לא נכונות ואפילו מסוכנות. דגן הוא מזון בסיסי ובעיניי חשוב לגוף. מיליארד סינים (ויפנים והודים) יסכימו איתי.
ולגבי קריאת הספר - הייתי שמחה לקרוא, אבל ראיתי שצריך לתת מספר נייד. אני לא אוהבת לפרסם את מספר הנייד שלי, וכתיבתו באינטרנט משמעו פרסומו. אם יש דרך אחרת לקבל עותק, יופי.
וסתם נקודה למחשבה - נתקלתי פעם בעובדה מעניינת שיש קרוב ל-100 אלף גישות תזונה שונות. כל אחת מהן מבטיחה חיים בריאים וארוכים. מי קבע שדווקא זו, הטרנדית הנוכחית, היא זו שטובה לנו? אני מאמינה שהחשוב הוא להיות מודע למה אתה אוכל, האם הוא עושה לך טוב או רע. אני לא מאמינה שיש דבר כזה "תזונה אחת לכולם". אנחנו מגיעים ממקומות שונים, מהרכב גנטי שונה, מחינוך שונה. איך יכול להיות שלכולנו אסורים אותם דברים ומותרים אותם הדברים?
ואם לא הבנתי נכון, אני מתנצלת ואשמח אם תעמידו אותי על טעותי.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|