29/3/2009 23:09
|
רותי קרני הורוביץ
|
מאת:
|
תפריטי שבת-ראשון
|
כותרת:
|
הי, סורי על העיכוב.. ביזי דייז אך לא שוכחת ולא מורחת
אתמול (שבת) תפוח שני גזרים ארבע בננות סלט שומר וגזר גבינת עזים תבשיל תפוחי אדמה בתפודים ומה לעשות היה שם גם אורז (אכלנו אצל חבים. חטאתי. בממוצע יוצא לי לחטוא כך בתדירות של אחת לארבעה חודשים, אני מעריכה) מרק בטטה בג'ינג'ר ופלפל לבן שקדים מלוחים צ'יפס כוס מיץ מסלט כרוב שאני מכינה, פצצת אנזימים מטורפת. רוצות מתכון? קוצצים כרוב לרצועות ארוכות ודוחסים לצנצנת בלי מגע יד (כפפות, שקית נילון), ממיסים כפית מלח וכפית מלח לימון בכוס מים חמים, שופכים על הכרוב משהים יממה ושותים. מוסיפים שוב את הנוזל והמלחים ושותים. טוב לשלושה ימים. אם רוצים שיהיה נוצץ כמו בשווארמיות הנבחרות, מוסיפים שמן טוב. לא זית. זה השאור שלי. 3 ספלי שוקו, 3 ספלי תה
היום (ראשון) כרובית מטוגנת עם לימון ומלח דג הרינג ברוטב עגבניות ארבע בננות שוקולד מריר בקליפות תפוזים כוס מיץ נקטר מנגו, על חצי מים כוס מיץ שאור-כרוב כאמור.. כרוב כבוש (מאותו המקור) תפוחי אדמה בכורכום ופפריקה שקדים מלוחים 3 ספלי שוקו, 3 ספלי תה
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|