כיום כבר מוסכם שאת הכולסטרול הגבוה לא מקבלים ממאכלים עתירי כולסטרול, אלא הגוף, שיהיה בריא, מייצר אותו בעצמו, וזה עניין בעיקר גנטי. באותה הזדמנות נופצו טוב טוב כמה מיתוסים כמו האיסור לאכול ביציפ על מי שסובל מכולסטרול גבוה. אז מה כן? מי שסובל מכולסטרול צריך להרבות באכילת מאכלים עתירי נוגדי חמצון שיעזרו לו להצמודד עם המשקע המבאס ששוקע על דפנות כלי הדם שלו, ולמעט מנגד באכילת מאכלים עתירי רדיקלים חופשיים, שומנים מוקשים ומוקשים חלקית בראשם. והכי טוב: את כל השאלות הפני לטובה בפורום תזונה....
|
תוכן התגובה:
|