פורום
השבוע
אינדקס
אופנה
יוגה
גברים וצירים
היום שאחרי
הצילו צירים
תזונה
מאמרים
חדשות
ראשי
13/5/2009 11:08
דביר
מאת:
יש גבינת קש. אני חושבת ללא טעם וריח. מקווה שכתבתי נכון (ל"ת)
כותרת:
תוכן התגובה:
תגובות נוספות
13/5/2009 10:10
אולי חמד? גבינה כחושה כזאת בלי מלח? (ל"ת)
-
לבניה
13/5/2009 10:18
מוצרלה? ריקוטה? (ל"ת)
-
בז'יז'ינה
13/5/2009 10:52
ריקוטה. (ל"ת)
-
טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
13/5/2009 10:53
קלקר, קרטון, נייר, פרגמנט? (ל"ת)
-
:-)
13/5/2009 11:02
ומומלץ הסרט "לה ריקוטה" של האחים טוויאני. אם כבר אז כבר :-)
-
עוד מעט
13/5/2009 11:03
יש גם את "טוב טעם" שהיא יבשה ודי תפלה ולכן מתאימה לעוגות, אם זה מה שאת מחפשת, לי :) (ל"ת)
-
טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
13/5/2009 11:28
שכחתי, יש גם דיקט.... (ל"ת)
-
:-)
13/5/2009 13:00
הי הי. כבר יש כאן לי! ועוד לי שלא נוגעת במוצרי חלב. אנא שני ניק. תודה (ל"ת)
-
לי (המקורית)
13/5/2009 13:02
גבינת טוב טעם (ל"ת)
-
לימור
13/5/2009 15:06
כנען (אותו סוג כמו טוב טעם וחמד) (ל"ת)
-
אורחת פורחת כבר לא בתפוצות
17/5/2009 11:02
לא מצחיק - גבינת "טוב טעם" שאין לה טעם??? :-)) (ל"ת)
-
ע.פ.
כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה ©
יצירת קשר
תקנון ותנאי שימוש