פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
9/12/2012 21:14 סאלי תדמור מאת:
תודה דידי את מצחיקה אותי כותרת:
אני פשוט בשנה האחרונה אוכלת יותר ויותר אוכל חי, וגם הולכת על הדברים הפשוטים ביותר - הגעתי למסקנה (שמבחינתי) רוב הבישול הוא בזבוז זמן. והורס את האוכל. אז אני מכירה דברים חיים ופשוטים כמו סלט כרובית חי שמכינים ב - 5 דקות...

תנסי לשאול אותי על תבשילים מסובכים והנה את מאבדת אותי... (למרות שפעם התמחיתי בזה :-))

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
9/12/2012  14:12 רעיונות לסלט מכרובית טריה (בלי לבשל) קצוצה דק? מה להוסיף???? תודה! (ל"ת) - דידי
9/12/2012  14:18 היא כבר קצוצה דק? - סאלי תדמור
9/12/2012  14:39 כבר קצוצה דק דק. מוסיפה את הצעותיך. למה לא? (ל"ת) - דידי
9/12/2012  15:12 המלצה לפרוקטולוג?! - אני
9/12/2012  15:21 שווה לנסות.... אבל אז אפשר כמו טאבולה - סאלי תדמור
9/12/2012  18:58 תודה!!! איך את יודעת הכל??? (ל"ת) - דידי
11/12/2012  12:23 המלצות לכירורג/ית שד בקופ"ח כללית? מעדיפה כירורגית... באזור המרכז/השרון. תודה!! (ל"ת) - מאיה
11/12/2012  12:23 דידי - בעניין הכרובית - אפשר להשתמש בכרובית כשהיא מפוררת כמו קוסקוס, עם רוטב או עם מרק. (ל"ת) - מאיה
11/12/2012  20:38 מי מכיר מקום טוב לאכול עם הילדים בחולון, בקרבת המדיטק? - שחר
17/12/2012  18:44 מישהי יכולה להמליץ על צימר שווה במיוחד לזוג בצפון? חן חן (ל"ת) - עוד שין


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש