פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
18/4/2001 12:17 ענת סימון מאת:
לכל חלב יש טעם מיוחד כותרת:
התינוק של האמא ההודית רגיל לטעם שנותן הקארי לחלב האם שלו, התינוק התימני רגיל לטעם ולריח האופיניים לחילבה, התינוק המכסיכני רגיל לצילי החריף ואצלינו במזרח התיכון רגילים לבצל ושום.
באופן כללי אפשר לומר שתבלינים משנים את טעם החלב אבל בשום מקום בעולם אימהות לא נדרשות לשנות את תזונתן בגלל שהן מניקות.
אבל....
אם התינוק שלך עושה שביתת הנקה כאשר את אוכלת תבלין מסויים או שאת מבחינה שאוכל מסויים שאכלת גורם לו לגזים ... רק אז כדאי לגזור על עצמך גזרות בנושא התפריט. ( כמובן בהנחה שהתזונה הרגילה שלך מאוזנת )

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
17/4/2001  21:39 שירז, נותנים פרופוליס לתינוקות, אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה... (ל"ת) - ענת ב
17/4/2001  22:45 אהממ... - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
18/4/2001  08:57 ובכ"ז, טובה, בין אנטיביוטיקה לפרופוליס, לא עדיף פרופוליס? (ל"ת) - ענת ב
18/4/2001  10:26 תודה טובה וענת - אני שמחה לגלות ש - שירז
18/4/2001  12:41 חיזוק מערכת החיסון - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
18/4/2001  12:48 טובה, האם השום חייב להיות טרי (כלומר לא מבושל) ? (לת) - דיאנה
18/4/2001  12:57 טרי טרי - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
18/4/2001  13:47 ענת סימון, תודה. זה בהחלט חומר למחשבה. :-) - שירז
18/4/2001  19:12 תרופות טבעיות - אלן שיין, יועצת הנקה מוסמכת
18/4/2001  23:23 בהמשל לאלן (ברוכה השבה!), מספרי טלפון לבירורים בנושא תרופות - רותי קרני הורוביץ


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש