11/9/2002 08:17
|
נירה
|
מאת:
|
רותי, אז ככה...
|
כותרת:
|
מבדים כביסים (אם הבד לא כביס, יש שיטות אחרות, רק תגידי...): כתם טרי: 1.להשרות בחלב חם למשך שעה או בריוויון ומכבסים כמקובל. 2.מלחלחים ביין לבן או בשמפניה, משהים כשעה ומכבסים כמקובל. 3.משרים את איזור הכתם כשעתיים בתמיסה המורכבת ממים ואבקת ביו ומכבסים כמקובל. כתם ישן: 1.משרים את איזור הכתם התמיסה של מים וחומץ או מים ומיץ לימון (10 יחידות נפח מים עם 1 יחידת נפח חומץ או לימון) ומכבסים כמקובל. כתם עיקש: 1.מכסים ומשפשפים את איזור הכתם בקצף גילוח, משהים כחצי שעה ומסירים באמצעות ספוג לח. לאחר מכן שוטפים במים פושרים ומכבסים כמקובל. 2.ריסוס בספריי לשיער, שטיפה וכיבוס כמקובל.
מבדים לבנים: מלחלחים ומשפשפים את איזור הכתםבתמיסה של מים וכלור, עם מלבין כביסה.
זהו, דווחי אם אחת השיטות עזרה לך... כל השיטות "באדיבות" ספר הכתמים שלי.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|