הי לירי, מדובר על חליטה של עלי פטל ירוק. הצמח הזה כאילו נועד לטפל בהריוניות ויולדות ויכול לסייע לכל אורך ההריון וגם לאחר לידה בבעיות שונות: מסייע נגד בחילות, טוב לאחר הלידה ליצור שפע חלב. השימוש הנפוץ בו הוא בשבועות הקודמים ללידה . מה הוא עושה? הצמח משפיע לטובה על שריר הרחם ומאזן אותו, מה שגורם, לפי הספרות, לצירים יותר אפקטיבים, לידה מהירה יותר ופחות כואבת.. לפי השטח – מיילדות טוענות שרואים בהחלט השפעה של שתיית החליטה לאורך זמן על צירי הלידה וההתקדמות. הצמח אינו גורם לצירים חזקים יותר, אלא אפקטיבים יותר. האיזון של שרירי הרחם הוא זה שמבטל למעשה את חלק מגורמי הכאב.
ויש בו עוד מלאן מינרלים וויטמינים שגם הם טובים ליהודים: עשיר מאד בויטמין C, ויטמין E קצת פחות, ברזל וסידן שנספגים יפה ועוד ועוד
אפשר להתחיל לצרוך אותו משבוע 34. להתחיל מכוס אחת ליום. לחלוט כפית גדושה של עלים (כן , עלים , לא שקית של ויסוצקי) בכוס מים, לתת לעמוד כ 15 דקות. אפשר להמתיק עם סוכר או דבש, אפשר לקרר ולהתכונןן לכך שטעים זה לא. את העלים אפשר לקנות בבית טבע, או לעלות לגולן ולקטוף (אם את בסביבה) לרוויה ....
מירב קריספיל תומכת לידה
|
תוכן התגובה:
|