שאלה יפה שאלת. אני מניחה שאם מדובר בהפשרה מבוקרת במקרר, בבית, בתנאים מוכרים והגייניים הסיכוי להרעלת מזון הינו נמוך, אבל אי אפשר להקיש מכך על הכלל. מה גם שאנשים רבים מפשירים "על השיש" את המזון ואולי ה"שיש" אינו כל כך נקי, במיוחד אם אינו בבית... לגבי החלב, נדמה לי שכתוב על כך בספר המופלא THE WOMENLY ART OF BREASTFEEDING ואולי גם בספר "הנקה פשוטה וטבעית". לדעתי הטוב ביותר יהיה לשאול את אלן מנסיונה - ולפתוח הודעה חדשה לשם כך כדי שתוכל לראותה.
|
תוכן התגובה:
|