28/11/2001 21:14
|
כרמית
|
מאת:
|
מתכון לעוגת תפוזים (ספוג)
|
כותרת:
|
למרות שלדעתי העוגה לא יצאה הפעם מוצלחת, להלן המתכון לעוגה ששירלי מתה עליה:
מצרכים: 2 כוסות קמח תופח. 3/4 כוס מיץ תפוזים 4 ביצים 1/2 1 כוסות סוכר 2 סוכר וניל 1/2 כוס שמן קליפת לימון מגורדת אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה: בקערה - מערבבים את הקמח, החלמונים, המיץ, השמן, סוכר, סוכר וניל, קלפית לימון.
בקערה אחרת - מקציפים חלבונים בטמפ' החדר.
לערבב את הכל ביחד בעדינות.
לשמן 2 תבניות אינגלישקייק ולפאות בחום 180 מעלות כ- 45 דק' עד שהעוגה מוכנה (בודקים את קיסם).
מחכים שתצטנן ומפזרים אבקת סוכר.
טיפים: להקפיד שהביצים לא קרות מדי. לא להניק בסמוך למועד בו העוגה אמורה להיות מוכנה. מנסיון - היא נשרפת!!!
בתאבון, כרמית
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|