30/11/2001 02:03
|
אורלי
|
מאת:
|
טוב, אז הנה המתכון של הטרין גבינת עיזים:
|
כותרת:
|
500 ג"ר גבינת פטה עיזים 100 ג"ר חמאה 2 כפות שמן זית 1 כפית שום כתוש 1/2 כוס שמנת מתוקה פלפל שחור גרוס
קודם כל משרים את הגבינה 4 שעות במים פושרים.
מוצאים מהמים ומרסקים בפוד פרוססור עם חמאה+שמן+שום+ושמנת עד שמקבלים מרקם חלק.
מרפדים תבנית מאורכת (אבל לא גדולה מידי) בניילון נצמד (כי אח"כ הופכים אותו) מפזרים על הניילון פלפל שחור או קצח, על זה שופכים את תערובת הגבינות. מכסים בניילון שנשאר מהצדדים (איזה תאור גרוע - אני מתכוונת למשהו כמו מעטפה) ומקררים 12 שעות לפני ההגשה (מה שלא קרה עם מה שהבאתי למפגש ובגלל זה הוא לא היה יציב וקשה) עכשיו סוף סוף אני יכולה ללכת לישון בשקט - בידיעה שמי שרוצה להכין את הטרין לשבת תדע איך....זה ממש 2 דקות. נסו ותהנו ושבת שלום בתוכניתנו הבאה...שמיכות טלאים (או פליז לעצלנים יותר)
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|