אני חושבת תוך כדי שאני כותבת, אבל ניראה לי עוגת שוקולד או כל עוגה אחרת שהיא מוצקה מספיק כדי לנעוץ בה וופלים מאורכים, כלומר לא עוגה ספוגית ו/או אוורירית. ואז הייתי לוקחת וופלים מהסוג המאורך, או אולי אפילו גליליות מאורכות ומסדרת מסביב , משאירה דלת וחלון. ואז עם וופלים שטוחים , אפשר את אלה שמהם עושים עוגת וופל, את יודעת, שניראים כמו מצות, ועושה מהם את הגג. בעצם אפשר לעשות מהם את כל הקונסטרוקציה ואז לקשט עם ציפוי שוקולד, שכאשר הוא חם הוא משמש כדבק לכל העדשים והסוכריות למיניהם. את עיקר העמיתמיות של העוגה הייתי עושה מסביב, בקישוט של המגש וסביב לעוגה, אפשר לפזר קוקוס צבוע בצבע מאכל ירוק כדשא (במילא לא אוכלים את זה...) ועליו לפזר סוכריות גומי ושוקולדים "זהבים" ארנבים ושפנים וגמדים.... שיהיה בהצלחה, ומה? שחר כבר בן שנתיים? אם כן, מזל טוב יעל, ורוני פוני כמובן מצטרפת לברכות.
|
תוכן התגובה:
|