1/3/2006 13:48
|
צביה
|
מאת:
|
מתכון לעוגת שוקולד
|
כותרת:
|
להלן המתכון, לאחר שניסיתי אותו פעמיים והפקתי לקחים:
מערבלים 200 גר' מרגרינה רכה, 1.5 כוסות סוכר, כף תמצית וניל וקורט מלח עד שמקבלים תערובת חלקה ורכה.
מוסיפים 3 ביצים - אחת אחרי השנייה
מוסיפים לסירוגין תערובת אבקות (2.5 כוסות קמח, שקית אבקת אפייה וחצי כוס אבקת קקאו - עדיף של עלית) ו-2 שלי 3%.
צריך שהבצק יצא חלק ואחיד: לא כבד מידי אבל גם לא נוזלי. אם נדמה לך שהבלילה מוצקה מידי תוסיפי קצת חלב 3% עד שייראה לך מספיק "חופשי".
לאפות כשעה, אולי 50 דקות. עד שהעוגה קפיצית וקיסם יוצא לא רטוב.
לגבי התבנית: עזבי אותך. תשתמשי בתבנית רגילה וטובה. אם העוגה טעימה לא משנה מה הצורה שלה: העיקר שלמעלה יש סוכריות.......
בהצלחה!!! העוגה יצאה לי כהה, אוורירית וממש טעימה.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|