1 חבילה מרגרינה רכה 2 כוסות סוכר 4 ביצים 3 וחצי כוסות קמח חצי כפית מלח 4 כפיות אבקת אפיה כוס ושליש מיץ אננס (משערת שאפשר גם תפוחים) 2 כפיות תמצית וניל
בקערה להקציף מרגרינה, להוסיף לאט לאט סוכר, ביצים (אחת אחת)
בקערה אחרת לערבב: קמח, מלח, אבקת אפיה להוסיף את המרגרינה לערבל (עדיף חשמלי על מהירות נמוכה) להוסיף את המיץ ואת תערובת המרגרינה לסירוגין, להוסיף תמצית וניל וערבב לתערובת אחידה לשפוך לתבנית מלבנית (24X33 ס"מ) משומנת ומקומחת, לאפות 45-55 דקות בחום בינוני גבוה (180 מעלות צלזיוס), עד שקיסם יוצא נקי
לקרר, למלא ולצפות לפי הטעם :-)
|
תוכן התגובה:
|