פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
3/4/2008 21:38 maia מאת:
וגבי - גרסה ג'.... כותרת:
1 חבילה מרגרינה רכה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
3 וחצי כוסות קמח
חצי כפית מלח
4 כפיות אבקת אפיה
כוס ושליש מיץ אננס (משערת שאפשר גם תפוחים)
2 כפיות תמצית וניל

בקערה להקציף מרגרינה, להוסיף לאט לאט סוכר, ביצים (אחת אחת)

בקערה אחרת לערבב: קמח, מלח, אבקת אפיה להוסיף את המרגרינה לערבל (עדיף חשמלי על מהירות נמוכה) להוסיף את המיץ ואת תערובת המרגרינה לסירוגין, להוסיף תמצית וניל וערבב לתערובת אחידה
לשפוך לתבנית מלבנית (24X33 ס"מ) משומנת ומקומחת, לאפות 45-55 דקות בחום בינוני גבוה (180 מעלות צלזיוס), עד שקיסם יוצא נקי

לקרר, למלא ולצפות לפי הטעם :-)

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
3/4/2008  14:35 ע"פ הזכור לי - - ריש
3/4/2008  14:54 צודקת - חודש תשיעי ועד חודש אחרי הלידה לא מזמנים וגם את זה - maia
3/4/2008  15:55 סליחה על ההתפרצות - עוגת יומולדת קלה להכנה ופרוה , יש חיה כזו? (ל"ת) - גבי
3/4/2008  17:46 גבי - יש ויש ונוסה בהצלחה: - maia
3/4/2008  18:47 הי גבי, גם לנו יש יומולדת (בשבת). ולכל המעוניינות בבגדים שלנו- מכירות בסופ"ש: - הללי
3/4/2008  21:08 מאיה - אשמח לעוגה לבנה - גבי
3/4/2008  21:27 גבי - עוגה לבנה - maia


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש