ממליצה לבשל את הקינואה לא כמו אורז אלא כמו פסטה. כלומר- להרתיח סיר עם מים, להביא לרתיחה, להוסיף מעט מלח ואת הקינואה עד שנהיה אל דנטה ואז לסנן, להחזיר לסיר- להוסיף שמן זית, אפשר מעט שמן סומסום, חומץ אורז או חומץ אחר, סויה, מלח פלפל וכד' ולהשאיר מכוסה על אש ממש נמוכה או אפילו ללא אש עוד כ15-10 דקות. תנסו- זה פשוט יוצא הרבה יותר טעים!! אגב- זוהי סינטזה בין המלצה של אהרוני לבישול של פתיתים (כמו פסטה) לבין המלצה של בוקששטר לבישול של דגנים מלאים (אורז מלא/גריסים/חיטה/כוסמת) ללא שמן ותבלינים והוספתם רק אחרי הבישול. בהצלחה:)
|
תוכן התגובה:
|