(אני מודה שזה לא קשור ישירות להריון ולידה, אבל זה קשור לנושא שענת ב. העלתה לגבי הפשרה והקפאה, וגם לתזונה העתידית של התאומות שלי. טוב אני סתם מחפשת תירוצים לשאול משהו לא קשור כי אין לי את מי לשאול. אם הגזמתי, תני לי על הראש, מבטיחה להעלב רק קצת) ולעצם העיניין- גיליתי לתדהמתי הרבה, שהבשר שאני קונה בסופר כאן בתור בשר טרי, זה בעצם בשר שמגיע לשם קפוא, כל בוקר מעבירים אותו למקרר המכירה (שהוא לא מקפיא), כדי שאנשים יקנו אותו כבר מופשר, ומה שלא נמכר חוזר בלילה להקפאה וחוזר חלילה!!! ואני עד עכשיו חשבתי שאני קונה בשר טרי, והקפאתי אותו שוב בבית. כגשגיליתי במקרה את מסעות הבשר בסופר- הלכתי לדבר עם מנהל מחלקת הבשר, כי תמיד נאמר לי שאסור להקפיא מזון פעמיים, והוא לא ידע על מה אני מדברת. לדבריו אפשר להפשיר ולהקפיא בשר כמה שרוצים. למה זה בעצם אסור, ואיזה נזק גרמתי לנו עד עכשיו?
|
תוכן התגובה:
|