סליחה על העיכוב בתשובה. עדן היה עם חום ולא הצלחתי לעשות כלום.. חושב להתחיל בהדרגה כדי להצליח לזהות תגובה לא טובה, אם יש כזו. אז ההדרגתיות הולכת כך: יומיים כפית בכוסX פעם ביום= כפית ביום. יומיים כפית בכוס X פעמיים ביום= 2 כפיות ביום. יומיים כפית בכוס X שלוש פעמים ביום= 3 כפיות ביום. ואז את מגיעה למינון המיוחל - כפית בכוס X 4 פעמים ביום= 4 כפיות ביום.
כאמור - העלייה ההדרגתית מאפשרת לזהות סימפטומים המעידים על חוסר התאמה בים האישה לעלים: בחילות, עצירות, שלשולים, כאבי בטן, צירים. אם משהו מהנ"ל יפיע אצל האישה, היא צריכה להפסיק את שתיית הפטל לכמה ימים ואז לחזור שוב בהדרגה. אם הסימפטום חוזר= הפטל לא מתאים לה. אם לא חזר= אפשר להמשיך לשתות ולהגיע למינון המקסימלי בהדרגה מחדש.
לגבי האיך להכין: אם אני מבינה נכון, את מעדיפה לשים לך את כל הכמות בבקבוק למשך כל היום. אז תכיני בערב או בבוקר (אם יש לך זמן..) תמצית. זה יותר פשוט ממה שזה נשמע - 4 כפיות עלים בכוס, שופכים עליהן מים רותחים, מכסים בצלחת קטנה ל-10 דקות, שופכים לתוך תרמוס או בקבוק מים מינרליים ומוסיפים על זה מים רגילים. שימי לב אם שופכת מים חמים לבקבוק המינרליים שהוא ישנה את צורתו מהחום, אז מלאי אותו קודם במים קרים. את יכולה להסתובב אם זה בתיק. אכן לא נורא חם עדיין.
מקווה שההסבר הפעם היה יותר ברור. וגם - אפשר לשתות את כל 4 הכפיות בפעם אחת, בכוס אחת גדולה. רק שאז יש לזה טעם של חינה.. עדכני! בהצלחה
|
תוכן התגובה:
|