פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
11/2/2013 12:03 דפלול מאת:
תגובה ומתכון כותרת:
היי איריס,

האם את תוקעת קיסם/סכין במרכז ובודקת שהוא לא יוצא עם בלילה דבוקה אליו?

מתכון פשוט ונהדר:
3 כוסות קמח תופח
כוס וחצי סוכר (עד שתי כוסות, אם אוהבים מתוק)
כוס חלב
3/4 כוס שמן קנולה
3 ביצים
3 כפות קקאו

מערבבים הכל עם מזלג ואופים חצי שעה עד ארבעים דקות בחום בינוני.

גרסת השיש: מערבבים הכל בלי הקקאו, מפרישים כוס בלילה ושופכים את השאר לתבנית, מערבבים כף אחד בלבד קקאו לתוך הכוס, שופכים את הכוס לתבנית ובעזרת מזלג "מציירים" שמיניות פעם או פעמיים ליצירת דוגמת השיש

העוגה תופחת יפה והיא במרקם כבד ומעט לח
להיזהר לא לאפות יותר מידי!

מזל טוב!!

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
11/2/2013  14:30 דפלול תודה רבה, אבל - - איריס ש'
11/2/2013  14:53 איריס, - סוי
11/2/2013  20:58 בטח אפית כבר אבל שיהיה - הפטנט העולמי של נייר כסף על העוגה כשהיא עדיין בתנור - עוד מעט
13/2/2013  06:27 ועוד פטנט שלמדתי - שחר


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש