פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
13/2/2013 06:27 שחר מאת:
ועוד פטנט שלמדתי כותרת:
אם את רוצה שהעוגה מלמעלה תהיה חלקה ויפה לקישוט, אז אחרי שהיא יוצאת מהתנור - ואחרי שהתקררה קצת - תנסי לחתוך קצוות בולטים כך שהעוגה תהיה פחות או יותר ישרה (בד"כ יש "גבעה" באמצע העוגה, ולא שקע, אם זה שקע פשוט תשאירי את זה כך), תניחי צלחת הגשה בגודל העוגה מלמעלה, ו - תהפכי את העוגה בזהירות. כך התחתית של העוגה הופכת לחלק העליון, והיא ישרה כמו סרגל. כדאי להניח נייר אפייה בתחתית התבנית, ואז העוגה לא תידבק לתבנית, וכשאת הופכת את פשוט מקלפת בזהירות את הנייר. ראיתי את זה פעם בתכנית אפייה ומאז עושה את זה בכל יום הולדת...

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
11/2/2013  12:03 תגובה ומתכון - דפלול
11/2/2013  14:30 דפלול תודה רבה, אבל - - איריס ש'
11/2/2013  14:53 איריס, - סוי
11/2/2013  20:58 בטח אפית כבר אבל שיהיה - הפטנט העולמי של נייר כסף על העוגה כשהיא עדיין בתנור - עוד מעט


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש