אם את רוצה שהעוגה מלמעלה תהיה חלקה ויפה לקישוט, אז אחרי שהיא יוצאת מהתנור - ואחרי שהתקררה קצת - תנסי לחתוך קצוות בולטים כך שהעוגה תהיה פחות או יותר ישרה (בד"כ יש "גבעה" באמצע העוגה, ולא שקע, אם זה שקע פשוט תשאירי את זה כך), תניחי צלחת הגשה בגודל העוגה מלמעלה, ו - תהפכי את העוגה בזהירות. כך התחתית של העוגה הופכת לחלק העליון, והיא ישרה כמו סרגל. כדאי להניח נייר אפייה בתחתית התבנית, ואז העוגה לא תידבק לתבנית, וכשאת הופכת את פשוט מקלפת בזהירות את הנייר. ראיתי את זה פעם בתכנית אפייה ומאז עושה את זה בכל יום הולדת...
|
תוכן התגובה:
|