פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
11/2/2013 14:30 איריס ש' מאת:
דפלול תודה רבה, אבל - כותרת:
הבעיה שלי שאם אחכה עד שבפנים יהיה ממש עשוי אז העוגה בכללותה תהיה יותר מדי אפויה, קצת יבשה.
תודה על המתכון, אנסה בהזדמנות. להיום מעדיפה הישן והמוכר..

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
11/2/2013  12:03 תגובה ומתכון - דפלול
11/2/2013  14:53 איריס, - סוי
11/2/2013  20:58 בטח אפית כבר אבל שיהיה - הפטנט העולמי של נייר כסף על העוגה כשהיא עדיין בתנור - עוד מעט
13/2/2013  06:27 ועוד פטנט שלמדתי - שחר


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש