זה מאכל שלימדה אותי הסבתא ההונגריה של בעלי במקור זה המילוי של פלפל ממולא אבל מכיוון שהנכדים שלה לא אכלו את הפלפל היא התחילה לעשות את המילוי בלי הפלפל ... מה שיוצא זה קציצות אורז ובשר וזה פשוט מעדן : לערבב : חצי קילו הודו טחון עם בצל קטן קצוץ היטב,ביצה,כוס אורז שטוף, קצת מרק עוף וקצת פלפל שחור. בסיר להרתיח בערך 3 כוסות מים עם 2 רסק עגבניות פלפל חתוך לרבעים, לתבל עם מרק עוף וכף סוכר (הונגרי עד הסוף) כשמגיע לרתיחה לעשות עיגולים מהתערובת ולבשל 40 דקות על אש קטנה.
בהצלחה ובתאבון!
|
תוכן התגובה:
|