פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
10/11/2002 21:31 mommy מאת:
הי גיל, בדיוק אתמול בישלתי לפיצית שלי בת שנה מעדן ... כותרת:
זה מאכל שלימדה אותי הסבתא ההונגריה של בעלי
במקור זה המילוי של פלפל ממולא אבל מכיוון שהנכדים שלה לא אכלו את הפלפל היא התחילה לעשות את המילוי בלי הפלפל ...
מה שיוצא זה קציצות אורז ובשר וזה פשוט מעדן :
לערבב : חצי קילו הודו טחון עם בצל קטן קצוץ היטב,ביצה,כוס אורז שטוף,
קצת מרק עוף וקצת פלפל שחור.
בסיר להרתיח בערך 3 כוסות מים עם 2 רסק עגבניות פלפל חתוך לרבעים, לתבל עם מרק עוף וכף סוכר (הונגרי עד הסוף) כשמגיע לרתיחה לעשות עיגולים
מהתערובת ולבשל 40 דקות על אש קטנה.

בהצלחה ובתאבון!

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
10/11/2002  22:10 אימצתי את המתכון אולי עם קצת פחות אבקות מרק.... ולעידכונכן קורס הכנה ללידה ועיסוי תינוקות... - קרן לי
11/11/2002  00:55 בולונז ירוק - רותי קרני הורוביץ
11/11/2002  01:21 אם אני אכין את הבולונז הירוק הזה, - שרה
11/11/2002  09:12 תודה על המתכונים - כשאנסה אעדכן איך יצא! ו- - גלי
11/11/2002  09:49 Ruti dearest - considering the age of my husband's grandmother-80- I think she deserves the credit... - mommy
11/11/2002  11:50 ראשית תודה למאמי שאגב כבר יצרה את ספר הבישול של הפורום. ושנית לדור שלא ידע את כדורי העוף/הודו המפורסמים של הדס - Adi
11/11/2002  12:03 Thanks Adi for the feedback :-) (ל"ת) - mommy
11/11/2002  20:32 איזה יופי. תודה רבה. ולגלי: איך עושים את רוטב העגבניות? (ל"ת) - גיל
11/11/2002  20:38 עכשיו ראיתי שיש כאן הוראות הכנה גם לרוטב. שוב תודה. (ל"ת) - גיל
11/11/2002  22:12 בתיאבון לכולם... (ל"ת) - הדס
12/11/2002  09:28 רוטב עגבניות: - גלי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש