פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
11/11/2002 00:55 רותי קרני הורוביץ מאת:
בולונז ירוק כותרת:
מן המצאה מפלצתית שלי, אם לשפוט לפי המבט של רוני, אך כמיניקה גאה אני ממש גאה להציג, משהו שרק שופכים לסיר, מתבשל לבד, לועסים והוזים על תועלות התרד.
כמה שיש הודו (חזה, שווארמה, נקבה) טחון
כמה שמתאים תרד טחון (מדליונים קפואים)
כמה שיש ירקות שמתאימים לתבשילי בשר (גזר, גמבה, אם עדיין ישנו הארטישוק הירושלמי, אם יש ברוקולי קפוא או לא, שלא יתבייש לקפוץ לסיר, בחברת כמה צמרות פטרוזיליה תלושות מהקשרן)
ככה איזה בצל ירוק, כולו, בלי החצאית רפיה
איזה שן שום או אבקת
שמן זית
פלפל מלח
הכל לסיר, בלי לטגן בצל, ובלי להקפיץ שום
לכסות במים ככה שלא ישרף גם אם נרדמתי בהנקה
לבשל
לבשל
לבדוק
לבשל עוד חצי שעה על אש נמוכה
בעצם המתכון מיועד לאמהות שיושבות בבית, ואין לי מושג מה טובה אומרת על תרד בגיל שנה.
רק להזהר עם מלח ותרד, עוברים קצת את הגבול, הלך על הזוגיות
ואגב, המתכון עם האורז - כל הזכויות שמורות להדס

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
10/11/2002  21:31 הי גיל, בדיוק אתמול בישלתי לפיצית שלי בת שנה מעדן ... - mommy
10/11/2002  22:10 אימצתי את המתכון אולי עם קצת פחות אבקות מרק.... ולעידכונכן קורס הכנה ללידה ועיסוי תינוקות... - קרן לי
11/11/2002  01:21 אם אני אכין את הבולונז הירוק הזה, - שרה
11/11/2002  09:12 תודה על המתכונים - כשאנסה אעדכן איך יצא! ו- - גלי
11/11/2002  09:49 Ruti dearest - considering the age of my husband's grandmother-80- I think she deserves the credit... - mommy
11/11/2002  11:50 ראשית תודה למאמי שאגב כבר יצרה את ספר הבישול של הפורום. ושנית לדור שלא ידע את כדורי העוף/הודו המפורסמים של הדס - Adi
11/11/2002  12:03 Thanks Adi for the feedback :-) (ל"ת) - mommy
11/11/2002  20:32 איזה יופי. תודה רבה. ולגלי: איך עושים את רוטב העגבניות? (ל"ת) - גיל
11/11/2002  20:38 עכשיו ראיתי שיש כאן הוראות הכנה גם לרוטב. שוב תודה. (ל"ת) - גיל
11/11/2002  22:12 בתיאבון לכולם... (ל"ת) - הדס
12/11/2002  09:28 רוטב עגבניות: - גלי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש