500 גר' בשר טחון (כאמור, הכי טעים הודו) ביצה 0.5 כוס פרורי לחם אבקת מרק חווייג' למרק (עושה טעם נפלא) פפריקה, מלח, פלפל, שום קישוא מגורד דק דק (חובה!) חצי בצל מגורד דק דק
לערבב הכל טוב טוב, אם לא מספיק סמיך - להוסיף עוד קצת פרורי לחם (או קמח מצה). להרתיח מים בסיר גדול וליצור כדורים חביבים מהעיסה הנ"ל ולשים בעדינות במים. המים כעת על אש קטנה בנתיים: בסיר רחב שני, לשים על אש קטנה: בצל חתוך דק, עגבניה מגוררת, אח"כ מוסיפים 100 גר' רסק עגבניות, מלח פלפל וסוכר (חשוב מאד להוסיף סוכר!) ולבסוף קצת מים. מערבבים וכשמגיע לרתיחה קלה מוסיפים לסיר זה את הקציצות (ללא הנוזלים) מהסיר הראשון. מערבבים מאד בעדינות ומשאירים על אש קטנה עד לבישול הקציצות/כדורי הבשר. מדי פעם מערבבים. פשוט ללקק את האצבעות! (כתוספת: פסטה)
|
תוכן התגובה:
|