פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
17/11/2001 15:46 ענת ב מאת:
במסגרת נסיונותי להפיק בסקוויטים לתינוקות במטבח הביתי כותרת:
גיליתי שרסק תפוחי עץ של גרבר מעורב עם דייסת אורז, גם כן של גרבר, יוצרים יחדיו דבק לא רע. בינתיים העסק לא נאפה כל כך טוב, או שפשוט עוד לא גיליתי את השילוב המנצח של עובי הבצק וטמפרטורת התנור, אבל נראה לי, שאם נוסיף לבלילה בשר טחון יכולות להתקבל קציצות לא רעות. מי מתנדבת לנסות?

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
16/11/2001  11:41 ועוד שאלה בענייני ישיבה ואוכל (לא בהכרח רק לטובה) - עדה
16/11/2001  13:49 תשובה לעדה - מאיה
16/11/2001  14:18 ואם כבר אנחנו בענניני אוכל ­ דרוש מתכון לכדורי או קציצות עוף - Adi
16/11/2001  14:49 עדי - כדורי בשר (עדיף הודו אבל אפשר עוף) נהדרים - הדס
16/11/2001  15:22 ישיבה - תמי
16/11/2001  16:43 לא רצוי... - קרן לי
16/11/2001  20:20 לא רק דייסה, ישיבה וקציצות - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
16/11/2001  23:37 עוד המלצה על ספר, אכילה בישיבה, ושאלה להדס - ליא
17/11/2001  10:04 הדס אכן נישמע מצוין ­ אני הולכת לנסות את זה על המשפחה של בעלי  ­ האם לא ילך בלי הביצה­ ושאלה לטובה - Adi
17/11/2001  11:38 סליחה טובה קבלי ביטול לשאלה עדכנו אותי שאין ביצה בבצק של לחם  - Adi
17/11/2001  19:37 הסוכר חובה כי עושה טעם של חבל על הזמן לרוטב ומפיג מהמרירות שיש לעיתים לעגבניות. אפשר לדעתי גם סוכר חום...לת - הדס
18/11/2001  10:01 המרירות של העגבניות מקורה, לעיתים, בקליפה ובגרעינים - ענת ב
18/11/2001  10:08 הפתרון לעצלנים - עגבניות קלופות בקופסת שימורים (לת) - דיאנה
20/11/2001  18:13 הדס, אחלה מתכון, יש לך עוד כאלה? - ענת ב


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש