פורום
השבוע
אינדקס
אופנה
יוגה
גברים וצירים
היום שאחרי
הצילו צירים
תזונה
מאמרים
חדשות
ראשי
18/11/2001 10:01
ענת ב
מאת:
המרירות של העגבניות מקורה, לעיתים, בקליפה ובגרעינים
כותרת:
נסו לגרר עגבנייה קלופה ומגורענת, אולי זה ימנע את הצורך בתוספת הסוכר.
לצורך קילוף העגבנייה, יש לטבול אותה במיים רותחים לדקה, ואז הקליפה יורדת בקלי-קלות אם מבצעים חתך בודד לרוחב.
תוכן התגובה:
תגובות נוספות
16/11/2001 11:41
ועוד שאלה בענייני ישיבה ואוכל (לא בהכרח רק לטובה)
-
עדה
16/11/2001 13:49
תשובה לעדה
-
מאיה
16/11/2001 14:18
ואם כבר אנחנו בענניני אוכל דרוש מתכון לכדורי או קציצות עוף
-
Adi
16/11/2001 14:49
עדי - כדורי בשר (עדיף הודו אבל אפשר עוף) נהדרים
-
הדס
16/11/2001 15:22
ישיבה
-
תמי
16/11/2001 16:43
לא רצוי...
-
קרן לי
16/11/2001 20:20
לא רק דייסה, ישיבה וקציצות
-
טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
16/11/2001 23:37
עוד המלצה על ספר, אכילה בישיבה, ושאלה להדס
-
ליא
17/11/2001 10:04
הדס אכן נישמע מצוין אני הולכת לנסות את זה על המשפחה של בעלי האם לא ילך בלי הביצה ושאלה לטובה
-
Adi
17/11/2001 11:38
סליחה טובה קבלי ביטול לשאלה עדכנו אותי שאין ביצה בבצק של לחם
-
Adi
17/11/2001 15:46
במסגרת נסיונותי להפיק בסקוויטים לתינוקות במטבח הביתי
-
ענת ב
17/11/2001 19:37
הסוכר חובה כי עושה טעם של חבל על הזמן לרוטב ומפיג מהמרירות שיש לעיתים לעגבניות. אפשר לדעתי גם סוכר חום...לת
-
הדס
18/11/2001 10:08
הפתרון לעצלנים - עגבניות קלופות בקופסת שימורים (לת)
-
דיאנה
20/11/2001 18:13
הדס, אחלה מתכון, יש לך עוד כאלה?
-
ענת ב
כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה ©
יצירת קשר
תקנון ותנאי שימוש