יצאו יופי של כדורים, נימוחים וטעימים, ואף אחד לא יודע שלא טיגנתי אותם לפני שהשלכתי אותם לרוטב... אגב, לא הוספתי סוכר ועדיין יצא מתקתק, למרות תועפות השום והתבלינים האחרים. תודה! במקביל, (ותוך כדי שריפת הנגלה הראשונה של הבצל שחיכה לרוטב...) ניסיתי לעשות אותו דבר מינוס הביצה פלוס שאריות רסק תפוחים (או שמא היה זה אגסים) שפג תוקפו למאכל תינוקת. וואללה עובד! הטריק הוא, אחרי שמכינים נגלה אחת לפי המתכון הרגיל, ויודעים איזה מרקם צריך להיות לעיסה לפני שמשליכים אותה לרותחין, מנסים להגיע לאותו מרקם בלי ביצה ועם הרסק. יצא בסדר, אלא שאחרי הבישול הן היו רכות מכדי שאפשר יהיה להחזי אותן ביד, כך שיצא ששוב האכלתי רסק בכפית... כשניסיתי לאפות אותן אחרי הבישול התקבל קרום, שאם נותנים בו ביס - נחנקים... אנסה שנית ואדווח...
|
תוכן התגובה:
|