פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
20/11/2001 18:13 ענת ב מאת:
הדס, אחלה מתכון, יש לך עוד כאלה? כותרת:
יצאו יופי של כדורים, נימוחים וטעימים, ואף אחד לא יודע שלא טיגנתי אותם לפני שהשלכתי אותם לרוטב... אגב, לא הוספתי סוכר ועדיין יצא מתקתק, למרות תועפות השום והתבלינים האחרים. תודה!
במקביל, (ותוך כדי שריפת הנגלה הראשונה של הבצל שחיכה לרוטב...) ניסיתי לעשות אותו דבר מינוס הביצה פלוס שאריות רסק תפוחים (או שמא היה זה אגסים) שפג תוקפו למאכל תינוקת. וואללה עובד! הטריק הוא, אחרי שמכינים נגלה אחת לפי המתכון הרגיל, ויודעים איזה מרקם צריך להיות לעיסה לפני שמשליכים אותה לרותחין, מנסים להגיע לאותו מרקם בלי ביצה ועם הרסק. יצא בסדר, אלא שאחרי הבישול הן היו רכות מכדי שאפשר יהיה להחזי אותן ביד, כך שיצא ששוב האכלתי רסק בכפית... כשניסיתי לאפות אותן אחרי הבישול התקבל קרום, שאם נותנים בו ביס - נחנקים...
אנסה שנית ואדווח...

תוכן התגובה:


תגובות נוספות
16/11/2001  11:41 ועוד שאלה בענייני ישיבה ואוכל (לא בהכרח רק לטובה) - עדה
16/11/2001  13:49 תשובה לעדה - מאיה
16/11/2001  14:18 ואם כבר אנחנו בענניני אוכל ­ דרוש מתכון לכדורי או קציצות עוף - Adi
16/11/2001  14:49 עדי - כדורי בשר (עדיף הודו אבל אפשר עוף) נהדרים - הדס
16/11/2001  15:22 ישיבה - תמי
16/11/2001  16:43 לא רצוי... - קרן לי
16/11/2001  20:20 לא רק דייסה, ישיבה וקציצות - טובה קראוזה - דיאטנית קלינית
16/11/2001  23:37 עוד המלצה על ספר, אכילה בישיבה, ושאלה להדס - ליא
17/11/2001  10:04 הדס אכן נישמע מצוין ­ אני הולכת לנסות את זה על המשפחה של בעלי  ­ האם לא ילך בלי הביצה­ ושאלה לטובה - Adi
17/11/2001  11:38 סליחה טובה קבלי ביטול לשאלה עדכנו אותי שאין ביצה בבצק של לחם  - Adi
17/11/2001  15:46 במסגרת נסיונותי להפיק בסקוויטים לתינוקות במטבח הביתי - ענת ב
17/11/2001  19:37 הסוכר חובה כי עושה טעם של חבל על הזמן לרוטב ומפיג מהמרירות שיש לעיתים לעגבניות. אפשר לדעתי גם סוכר חום...לת - הדס
18/11/2001  10:01 המרירות של העגבניות מקורה, לעיתים, בקליפה ובגרעינים - ענת ב
18/11/2001  10:08 הפתרון לעצלנים - עגבניות קלופות בקופסת שימורים (לת) - דיאנה


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש