29/8/2007 10:36
|
יסמין
|
מאת:
|
ריש -עוגת ביסקוויטים פשוטה שיוצאת תמיד הכי טובה מכולן
|
כותרת:
|
שכבת ביסקוויטים וניל/שוקו טבולים בחלב. שכבת קצפת מאינסטנט פודינג וניל עם כוס חלס ומיכל שמנת להקצפה. שכבת ביסקוויטים נוספת כנ"ל (אפשר בצבע ההופכי לקודמת, כדי שיצא מעניין וויזואלית בחיתוך). שכבת קצפת מאינסטנט פודינג כנ"ל (אפשר בטעם שוקו/וניל עם פיצפוצים שהיה שוס רציני). לעטוף בניילון נצמד את התבנית ולשים במקרר. אם זה אמור להאכל באותו יום - להכניס לפריזר ולהעביר למקרר כשעה לפני ההגשה. לפני ההגשה אפשר לקשט למעלה עם: סוכריות צבעוניות (לא אוהבת באופן אישי -צבעי מאכל)/אבקת קקאו דרך מגזרת נייר או מסננת/שוקולד מגורר לתלתלים. זהירות!! ממכר ביותר! תהנו.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|