שכבה ראשונה - ביסקוויטים טבולים חלב ומונחים מסודרים זה לצד זה על קרקעית התבנית. שכבה שנייה - אינסטנט פודינג וניל, קופסה שלמה, מוקצפת עם כוס חלב ומיכל שמנת להקצפה. שמים על הביסקוויטים ומיישרים. שכבה שלישית - בסיקוויטים טבולי חלב מונחים זה לצד זה על שכבת הקרם. שכבה רביעית - אינסטנט פודינג וניל, קופסה שלמה וחדשה - לא מהקודמת- מוקצפת עם כוס חלס ומיכל שמנת להקצפה. שים על הביסקויטים ומייישרים. מניילנים מבלי לגעת בקרם, מקררים או מקפיאים. גיוונים - כל שכבת ביסקוויטים בצבע שונה (יש שוקולד ויש וניל). לפודינג הווניל אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס. יש אינסטנט פודינג בטעמים שאפשר לגוון איתו - ריבת חלב, שוקולד, וניל עם שוקולד צ'יפס. לקישוט - אבקת קקאו מפוזרת מעל/סוכריות/תלתלי שוקולד. אם לא הסברתי טוב - תגידי שוב. בהצלחה וסליחה שהיה כלכך בקודים לפני כן.
|
תוכן התגובה:
|