29/8/2007 13:00
|
ורד
|
מאת:
|
יסמין-שאלה/ות לגבי העוגת ביסקוויטים
|
כותרת:
|
הקצפת של אינסטנט פודינג בטעם וניל (כתבתי נכון?) צריך להקציף? ואם הבנתי נכון בשיכבה הראשונה מצרפים לזה כוס חלב וכוס שמנת מתוקה (כמה אחוז שומן?). ובשיכבה השנייה מוסיפים עוד חבילה של הפודינג? או שמאותה החבילה עושים את שתי השכבות? ובשיכבה השנייה רק הפודינג נכון? סליחה על האיטיות , פשוט מצליח לי רק עם מתכונים שברורים לי עד הסוף, אחרת קטסטרופה. תודה!!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|