13/1/2009 11:46
|
ג'ול
|
מאת:
|
שירי - עם ביצה בתנור - לא נראה לי שיעבוד , אם את אוצה מתכון קצת שונה:
|
כותרת:
|
אני נוהגת לבשל תחילה את הכרובית (מס. חתיכות גדולות) מעט (מספר דקות) במים רותחים, מוציאה, שמה בתבנית, מזליפה שמן זית ופירורי לחם מעל ולתנור. נתן גם לטגן טיפה את פירורי הלחם בשמן זית ואז לפזר מעל הכרובית ולתנור. בכל מקרה - יוצא מאד טעים. אנחנו אוהבים לאכול את זה עם הרבה טחינה.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|