23/12/2004 10:37
|
אמא צעירה
|
מאת:
|
עוד מתכון לסלט קינואה. פצצה.
|
כותרת:
|
מתוך לאישה. והרי המתכון. 1 כוס קינאוה מבושלת מצצוננת (עדיף לבשל במים מינרלים) 1 קישוא שהוקפץ קלות על המחבת, מצונן. פרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ 2-3 עגבניות בשלות 1/4 כפית מלח גס 1/2 כוס זיתים שחורים (לא מושחרים, אלא שחורים) קצוצים 1 כף חומץ בלסמי 1 כפית סוכר חום 2 כפות שמן זית 400 גרם גבינה צפתית (עדיף כבשים) 5% חתוכות לקוביות 1 שן שום קלופה כתושה 1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים.
עגבניות, לרוקן תוכן ולקצוץ את הבשר/קליפה. להשרות את העגבניות הקצוצות עם המלח והבלסמי+ שום לכ- 10 דקות. בתום ההשרייה לסנן. להוסיף את העגבניות שסוננות לקינואה עם יתר החומרים. להקפיד לעבוד עם קינואה מצוננת (כדי לא "לבשל" את יתר המרכיבים. בתאבון!!!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|