הוא זקוק לויטמין C. לכן למשל הרעיון של טחינה עם הרבה מיץ לימון הוא טוב. עוד צורה יעילה,מסתבר היא לסחוט מיץ לימון לשרות בתוכו ביצה שטופה היטב אך עם קליפתה, לחכות לילה,אמנם הויטמין מזמן לא בנמצא אך הסידן בתצורה מצויינת לספיגה. להכין מהמיץ לימונדה.
לגבי הצמחים וההומאופטית. אינני יודעת מה עמד מאחורי ההסטריה. רוב הצמחים אינם מפריעים לפעילות הומאופטית.בדוק. בכל מקרה אלה שכן אינם מתאימים לייבוש ליחה.
סיבותיה עמה,אני חושבת אחרת. הצמחים הרלוונטים שייכים למשפחת השפתניים-אזוב מקראי,קורנית עדיף לימונית אבל גם רגילה. באורגנו יש להיזהר במיוחד בגילאים קטנים. לגבי ההמלצה לפורמולה-תרשי לי להיות מאד סקפטית באשר לידיעותיה בנושא. כפי שכתבה ד"ר ליבוביץ' בעצם מדובר על נגזרת של חלב פרה ,מועשרת ומעובדת אבל עדיין מלחחת...
אבל אם ההומאופטיה מספיקה -מה טוב.
|
תוכן התגובה:
|