5/6/2004 15:27
|
קלי
|
מאת:
|
קינוח ממש זול: תקני קילו תפוחים...
|
כותרת:
|
או כמות תפוחים על פי כמות האורחים. חשוב שיהיו תפוחים גדולים וירוקים. יש לנקות אותם מבפנים (להוציא את הגרעינים) אך חשוב להשאיר אותם שלמים. בחור שנוצר תשפכי כפית דבש , ותמלאי בצימוקים ואגוזים (ממש רבע אגוז לכל חור ושני צימוקים - פשוט לא יכנס יותר. תזהרי שהדבש לא יגלוש החוצה. לשים בתנור חם של 180 מעלות ולאפות כ-45 דקות או עד שיהיו רכים ויקבלו גוון חום.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|