6/6/2004 08:30
|
לירון
|
מאת:
|
לבשלנית (שהולכת להפתיע) ולפשפשית
|
כותרת:
|
לוקחים את ה-2 קצפות ומקציפים (יש לך איך להקציף?) ופשוט מערבבים- וזהו!! לוקחים תבנית בינונית חד פעמית, או 2 תבניות ארוכות- ושופכים. מכסים בנילון נצמד- ולמקפיא.
כמות הנוטלה משנה את המתיקות של המוס- אני מכירה הרבה שמשתמשים בנוטלה שלמה. זה לא ממש קריטי כמה שמים- אם יותר או פחות.
מכינים לפחות יום מראש כדי שיקפא.
ולגבי הכמות- פשפשית- אני מאמינה שזה יוצא את אותה הכמות של המוס לימון שלך- כאן יש 2 קצפות או ביצים וקצפת, ולך יש את השפורפרת חלב שבא במקום. אבל גם 2 תבניות מאורכות או תבנית מרובעת בינונית או תבנית עגולה של טפוואר (מיוחדת למוסים)
להוציא כמה דקות לפני ההגשה מהמקפיא כדי שיהיה קל לחתוך.
בהצלחה ותעדכני איך יצא!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|