6/6/2004 14:02
|
דבי
|
מאת:
|
ריבת חלב
|
כותרת:
|
האמת שאני קונה אותה מוכנה כבר (מומלצת ביותר הריבת חלב ארגנטינאית גנדרה, אפשר למצוא אותה בכל סופר). היו ימים שהיה קשה למצוא בארץ אז הייתי מרתיחה פחית חלב מרוכז (מבלי לפתוח את הפחית) כמו שהמליצה פשפשית.זה יוצא דומה אבל... זה לא זה! הנה המתכון שאני מכירה:
דולסה דה לצ'ה: מרתיחים ליטר חלב ביחד עם חצי ק"ג סוכר. מוסיפים כפית סודה לשתייה ותמצית וניל. מערבבים כל כמה זמן על האש ,בחום גבוה עד לקבלת הסמיכות והצבע הרצויים. חשוב לציין שכאשר מתקרר מתקשה יותר.
גם מצאתי לינק: http://www.keshet-tv.com/Item.asp?GroupID=1188&ItemID=22708&ProgID=61
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|